• Art Eindhoven.

  Gevestigd in de monumentale Philips Lichttoren

 • Rust & Relax Special

  Trakteer uzelf op pure ontspanning met het Rust & Relax arrangement. Overnacht in een Art Jacuzzi kamer met privé whirlpool, geniet in de ochtend van een uitgebreid ontbijt en doe heerlijk rustig aan met een late check-out om 14:00 uur.

  LEES MEER

 • Bijeenkomsten op 1.5 meter

  Live communicatie heeft een nieuwe betekenis gekregen in 2020. Ontmoetingen kunnen bij ons zowel live plaatsvinden op gepaste afstand, als online via een broadcast.

  LEES MEER

Kunst & Historie

van gloeilamp tot kunstwerk

Inntel Hotels Art Eindhoven is een 4-sterren art hotel, gelegen in het artistieke centrum van Eindhoven. Een groot deel van de unieke kamers en suites ligt in de, in 1909 gebouwde, monumentale Philips fabriek de Lichttoren, waar vroeger de eerste lampen werden gemaakt en getest.

Inmiddels omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met een industrieel karakter, waar geen enkele kamer hetzelfde is! De prachtige 4 meter hoge plafonds in de Loft kamers zijn kenmerkend voor het industriële karakter van het hotel. Kunst, historie en design ontmoeten elkaar in dit hotel.

Inntel Hotels Art Eindhoven is uniek gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven. Op loopafstand van de leukste restaurants, winkels, art galeries en musea. Ook het Station Eindhoven, Philips Stadion (PSV) en Design District Strijp-S zijn om de hoek. Genoeg te ontdekken in de levendige stad Eindhoven!

Inntel Hotels heeft respect voor mens en milieu en draagt graag bij aan de zorg voor een gezonde planeet en mooie samenleving. Met het programma Surprisingly Sustainable werkt de hotelgroep naar een duurzame toekomst.

 • GRATIS WIFI
 • RESTAURANT
 • WELLNESS
 • FITNESS
 • VERGADERZALEN
 • BAR

Specials

You’ll Be Surprised

v.a. 99 euro

Link to:  /specials/

Laat u verrassen door Inntel Hotels

Hamam Special

v.a. 290 euro

Link to:  /specials/

Laat u meeslepen in de Oosterse Hamam badcultuur

Rust & Relax Special

v.a. 70 euro

Link to:  /specials/

Overnacht en ontspan met uw privé wellness ervaring

Logo The Innsider

Speciaal voor de gasten van Inntel Hotels is er The Innsider Magazine.

Een online magazine gevuld met informatie over citytrips, lifestyle, activiteiten en evenementen. Laat je inspireren en you’ll be surprised!

Benieuwd naar alle mogelijkheden van een Staycation in Eindhoven? In ons nieuwste The Innsider artikel leest u alles over de bourgondische gezelligheid en de vele excursiemogelijkheden van Eindhoven.

Secret Deal Secret Deal Secret Deal Secret Deal

Maak uw reservering vandaag op onze website en ontvang 10% korting op uw verblijf